середу, 25 травня 2011 р.

25 травня. Новомалин

Не знайшовши вчора місце для намету, вже вночі доїхав аж до Рівного, де зупинився у готелі «Мир» за 300 грн. Дорогою бачив два готелі за 160—180 грн., але готівки не вистачило, а терміналу в них не було. Зранку забрав масло, поміняв. Перед Острогом був вказівник на жіночий монастир, але до нього так і не доїхав кілька кілометрів, бо болотна багнюка вилізла аж на дорогу, а я не ризикнув лізти в неї. Дійшов би й пішки, якби знав, скільки ще лишилося.





Новомалин

Межиріцький монастир не вразив, поїхав одразу до Новомалина. Від Межиріча треба проїхати два села. Цікаво, що у селах бруківка (о ні, знову), а між ними — поганенький, але асфальт.


Як підійшов, повтікали хто куди.


Але за хвилину повернулися.








Цікаво, скільки ще протримається.


Перисто-купчасті хмари (Cirrocumulus) прогнозують наближення холодного фронту.

Несподівано вирішив повертатися додому. Навігатор обіцяв бути в Києві о пів на десяту, але я не повірив. Доїхав приблизно годин за сім, зробивши зупинку на житомирській окружній, щоби перевдягнутися, бо ввечері стало дуже холодно. Друга була вже у Києві через проблеми з запаленням — змушений був чекати півгодини, поки скутер прийде до тями. До гаража дістався об одинадцятій.

За день проїхали 444 км (з них близько 330 без зупинки).

Немає коментарів:

Дописати коментар